Loading...

Persondatapolitik for Viborg Sejlklub

November 2018

1. Persondatapolitik for Viborg Sejlklub hvor en ny persondataforordning træder i kraft.

Viborg Sejlklub er i fortsættelse heraf som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Viborg Sejlklub, og de services, der tilbydes, og tilstræbes, så du føler dig tryg ved Viborg Sejlklubs behandling af dine personoplysninger. Viborg Sejlklub behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

2. Hvornår indsamler og anvender Viborg Sejlklub dine personoplysninger?

 

Viborg Sejlklub indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • Når du indmelder dig som medlem af Viborg Sejlklub eller udøver medlemsaktiviteter.
  • Når du tilmelder dig som medlem af Viborg Sejlklub eller ønsker at gøre brug af, at sejlklubben indsamler oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Viborg Sejlklub, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldings- eller indmeldelsesblanket, deltagelse i et arrangement eller ved etablering af en aftale relateret til Viborg Sejlklub.

3. Hvornår videregiver Viborg Sejlklub dine personoplysninger?

Viborg Sejlklub kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan fx blive videregivet til:

  • Øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab eller 
  • Såfremt det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Viborg Sejlklub.

4. Hvordan beskytter Viborg Sejlklub dine personoplysninger?

Viborg Sejlklub har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Viborg Sejlklubs sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Viborg Sejlklub kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå sejlklubbens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5. Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Viborg Sejlklub behandler om dig, kan du rette henvendelse til sejlklubbens kasserer.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Viborg Sejlklub behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Viborg Sejlklub om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Viborg Sejlklub er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Viborg Sejlklubs indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

6. Hvor længe opbevarer Viborg Sejlklub dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse?

Hos Viborg Sejlklub gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af dit medlemskab af Viborg Sejlklub, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig forening og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

7. Hvad sker der, når Viborg Sejlklub ændrer denne persondatapolitik?

Viborg Sejlklub opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at sejlklubben løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Viborg Sejlklub dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte sejlklubbens formand eller kasserer.

8. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.

November 2018

Privatlivspolitik for hjemmesiden

 

Viborg Sejlklubs hjemmeside har webstedsadresse er: http://viborgsejlklub.dk/   

1. Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor indsamler vi dem?

 

  • Kommentarer

P.t. er der ikke mulighed for at skrive kommentarer på hjemmesiden. 

  • Medier

Hvis du uploader billeder til hjemmesiden, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på hjemmesiden kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på hjemmesiden.

2. Kontaktformularer

 

  • Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på hjemmesiden kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt den anden hjemmeside.

Disse hjemmesider indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

3. Hvilke rettigheder har du over dine data?

 

Du kan altid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

4. Hvor sender vi dine data?

 

Besøgendes evt. kommentarer (om nogen) kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

5. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.