En spandfuld genbrugs skruer i forskellige størrelser til fri afbenyttelse.

De står inde i værkstedet i klubhusets kælder, og man kan bare tage dem man har brug for.
MVH Jørgen Skrøder.

Medlemsinformationer til Viborg Sejlklub.

Adresse ændring.
Det er medlemmernes eget ansvar, at melde adresse ændring til Viborg Sejlklub.

E-mail adresse ændring.
Det er medlemmernes eget ansvar, at melde E-mail adresse ændring til Viborg Sejlklub, såfremt man fortsat ønsker E-mail fra sejlklubben, bl.a. den eneste måde man nu får klubbladet på.

Nyhedsmail.
Såfremt medlemmer som ikke modtager nyhedsmail fra Viborg Sejlklub ønsker at modtage nyhedsmail, bedes de fremsende mailadresse til e.rechnagel@youmail.dk med emnet oprettelse af nyhedsmail.
Det samme gælder såfremt man ønsker at modtage klubblad.

I den sidste tid har der foregået en debat omkring Hjarbæk havns fremtid i Viborg Folkeblad.

Her er hvad der kom ud af det, og der er ikke noget resultat.

Første indlæg.

Andet indlæg.

Tredje indlæg.

Lidt at tænke over, hvordan vi ind imellem bekæmper hinandens interesser.

Ud over 2,4 mR afdelingen og Ungdoms afdelingen er Viborg Sejlklub nu også kommet på Facebook under navnet: Viborg Sejlklub Hjarbæk havn

Kan du ikke komme ind er her et link.

Vedrørende Bundsliber.

Sejlklubben har indkøbt en ny pudsemaskine og støvsuger, så vi nu råder over to sæt.
Det er i den forbindelse besluttet, at man betaler 10 kr. pr. styk for forbrugte alm. slibeskiver, og 20 kr. pr stk. for netskiverne (skrabejern er inkl.) for lån af maskine.

Man kan låne en maskine med hjem, men den må kun benyttes til slibning af båd.
Der skal rettes henvendelse til undertegnede for lån, samt afregning, og oplysning om evt. fejl el. mangler ved maskinerne.

Man skal være opmærksom på, at ved brug af netskiverne, skal der bruges mellemsål, så kontroller venligst at der er en sådan til stede, ellers ret henvendelse til undertegnede.

Det bemærkes, at man ved større pudsearbejder skal anvende støvsuger.

Poserne tømmes i den dertil beregnede beholder i miljø huset.

Med venlig hilsen.
Børge List
bmblist@gmail.com

Ps.
Udlån foregår efter først til mølle princippet.

——————————————————————————————————————————–

Flagregler for lystfartøjer og andre fartøjer.